Freelance Groepslessen

Take sport, add music.

En laat dat nou net mijn passie zijn!

La Fit, freelance groepslessen, groepslessen, groepslesinstructeur, work out, sporten, fitness, goepslesdocent, healthblog, HOW, House of Workouts, Ambassador, ambassaseur

Ik ben Wendy: sportfreak, allround instructeur, Brandambassador bij House of Workouts, mama van twee meiden en getrouwd met Wim. Ik werk nu elf jaar met veel plezier in de sportwereld en ik heb veel ervaring opgedaan. In 2011 ben ik met mijn freelance onderneming La Fit gestart. Hiermee verzorg ik met veel enthousiasme freestyle- en georganiseerde groepslessen op diverse sportscholen in Brabant. La Fit staat voor jezelf fit voelen en, heel belangrijk, fun! Want het moet wel leuk blijven en daarom maak ik van elke les een feestje ?

Xcore, BRN of LXR op jouw club? Clubs die een uitbreiding zoeken in hun lesaanbod kunnen een demoles aanvragen van deze unieke en motiverende programma’s van House of Workouts. Laat jouw deelnemers ook de fun en energie van deze verslavende lessen ervaren!

Voor inval- of vaste lessen kun je ook bij me terecht. Na een lange tijd allround les te hebben gegeven, heb ik sinds ik mama ben een selectie gemaakt. Voor de volgende lessen kun je me boeken:

Xcore
BBB / Bodyshape
Core training
Indoor Cycling (spinning)
Power Yoga
Aerobics (hi-lo impact)
Aquafit / Aqua-aerobic

Uiteraard ben ik gecertificeerd voor de bovenstaande lessen, volg ik regelmatig bijscholing, techniektrainingen en workshops en heb ik de erkende opleidingen Fitnesstrainer A en Allround Aerobicsinstructeur bij brancheorganisatie Fit!vak succesvol afgerond. Daarnaast ben ik in het bezit van een geldig BHV diploma.

La Fit is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50163752 (KvK Breda).

Mijn beschikbaarheid wisselt. Mail naar lafit@denronde.nl, neem telefonisch contact op via 06-20488010 (what’s app mag ook!) of vul het contactformulier in om een les of demo te boeken en/of tarieven aan te vragen.